2 روش تولید بتن
بتن آماده
نویسنده : مدیر سایت
تاریخ : 1400/07/02
قیمت بتن

2 روش تولید بتن

2 روش تولید بتن از قرار کارخانه ای و دستی

تولید بتن در کارخانه

روش اول :در کارخانه بتن و دستگاه بچینگ به صورت اتوماتیک تمامی فرآیند تولید بتن اعم از توزین، تعیین نسبت آب به سیمان، افزودنی بتن ، مقدار رطوبت و موارد دیگر را کنترل می‌ کند. تمام ترکیباتی که برای تهیه بتن آماده استفاده می‌شوند، از نظر کیفیت و خصوصیات فیزیکی در آزمایشگاهی کاملاً مجهز در محل کارخانه مورد آزمایش قرار می‌گیرند تا بتن مطابق با استانداردهای ساختمان سازی تولید شود

بتن آماده دارای ترکیبات سیمان، شن و ماسه و آب و سایر مواد شیمیایی است که در کارخانه بتن تولید می شود و سپس توسط تراک میکسرها به محل پروژه ساختمانی تحویل داده میشود.

تولید بتن به صورت دستی

روش دوم : تولید بتن به روش دستی و در محل پروژه چند سال است که از سوی سازمان استاندارد ممنوع اعلان شده است مگر در شرایط خاص و سخت که تراک میکسر نتواند تررد کند یا مکان بتن ریزی مناسب نباشد و یا مقدار مصرفی خیلی ناچیز و کم باشد.

بتن آماده چیست ؟

بتن آماده یکی از راهکارهایی است که در صنعت ساخت و ساز برای مقابله با شلوغی و آلودگی در کسب و کار استفاده می گردد. با رشد روزافزون فضای شهری و همچنین محدود شدن فضای کارگاهی، بسیاری از سازندگان و پیمانکاران به استفاده از بتن آماده روی آورده‌اند و این نوع بتن به‌عنوان یک محصول مناسب شناخته می‌شود.

بتن آماده یا RMC (Ready-mix concrete) یک نوع خاصی از بتن است که در یک کارخانه سیمان[ah1]  یا در یک فضای بچینگ و کارگاهی مخصوص این کار تولید می‌شود و سپس توسط کامیون ها یا میکسر ها به محل کار فرستاده می‌شود. این فرآیند باعث می

شود تا یک مخلوط دقیق و عالی مخصوص محل ساخت و ساز تولید شود. بتن آماده در هر محلی که استفاده میشود در برابر عواملی چون سیل، آتش، باد و تگرگ و… بسیار مقاوم میباشد. بنابراین بسته به بزرگی ذرات شن و ماسه ی به کار رفته در بتن و میزان آب و سیمانی که استفاده شده در آن میتواند میزان مقاومت مختلفی داشته باشد و بسته به نوع کاربرد آن مورد استفاده قرار گیرد

مزایای بتن آماده چیست؟

بهره‌گیری از این بتن برای مصرف‌کنندگان مزایای متعددی در پی دارد

کاهش میزان مواد مصرفی در فرآیند ساخت بتن آماده باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود.

بتن آماده دارای مواد افزودنی مخصوصی می باشد که به آن استحکام و روانی مناسبی می بخشد.

در ساخت این نوع بتن سنگ دانه های آهنی استفاده نشده است و بتن آماده با استاندارد های مورد نیاز تولید شده و از استحکام و دوام قابل قبولی بهره مند می باشد.

امنیت ساختمان‌های بتنی برای ساکنان بیشتر است. احتمال سوختن، شکستن یا تخریب شدن ساختمان‌های بتنی در شرایط مختلف بسیار پایین است. این بتن نقش جلوگیری از ورود مواد آلرژی‌ زا مانند گرد و غبار و مواد آلاینده به داخل ساختمان را دارد.

استفاده از کامیون های مخلوط کن باعث میشود که در طول حمل از جدایی دانه ها و کاهش کارآیی جلوگیری شود.

تولید بتن یک امر پر سروصداست. با داشتن مخلوط بتن، شما نباید نگرانی خاصی در مورد مواجهه با سروصدا و آلودگی هوا داشته باشید. در طول فرایند تولید بتن، سوخت کمتر استفاده می‌شود و آلودگی گرد و غبار کمتر می‌شود. زیرا از سیمان فله‌ای به‌جای سیمان کیسه‌ای استفاده می‌شود.

خروجی به دست آمده از هر میکسر تقریبا بین 4 تا 5 مترمکعب به ازای هر ساعت است، اما برای این بتن میزان خروجی به دست آمده در هر ساعت بین 30 تا 60 مترمکعب هست

معایب بتن آماده چیست ؟

بتن‌های آماده در یک کارگاه دیگر و اغلب به دور از نظارت شخص کارفرما و پیمانکار ساخته می‌شوند؛ بنابراین باید در انتخاب شرکت فراهم کننده بتن آماده بسیار دقت کرد و از واحد تولیدی اقدام به خرید نشود و حتما مجوز استاندارد بتن را دارا باشد و مجهز به آزمایشگاه کنترل کیفیت باشد.

بتن آماده بعد از تهیه به محل پروژه حمل می‌شود. مدت زمان این حمل تاثیر بسیار مهمی در کیفیت نهایی بتن دارد. از این رو باید در ترکیب و انتخاب مواد افزودنی بسیار دقت شود. اشتباه می‌تواند هزینه‌های زیادی را به هر دو طرف اعمال کند.

2 روش تولید بتن

ما سعی کردیم 2 روش تولید بتن را برای شما توضیح دهیم امید است که مورد توجه شما قرار گیرد. 

 

1400/07/02

شما برای ارسال نظر باید اول وارد سایت شوید

نظرات ( 0 )